Studio Portraits - Natural light


Jeg fikk besøk av Guro, som trenge bilder til sin portfolio for et modelbyrå.

Dette var første fotografering i studio for henne.

Studioportretter tar jeg en del av også, men naturlig lys har erobret mitt hjerte og ensfargede bakgrunn ble for kjedelig for meg. Derfor fotograferer jeg helst utendørs. :)

Гюру нужны были фотографии для портфолио для модельного агенства.

Это была ее первая съемка в студии.

Студийные портреты я снимаю тоже, но естестевенный свет покорил мое сердце, а однотонные фоны стали очень скучны. Поэтому я и стала снимать на природе. :)

Men hvor tiden flyr... Jeg husker denne jenta når hun var liten og full av energi som aldri tok slutt. Hun slo hjul og salto på trampoline og hadde lyst til å ha en ku 😉 Jentene...dere har blitt voksne så fort.

Помню ее ещё маленьким ребёнком с неразряжающимися батарейками. Все время садящейся то на шпагат, то делающей колесо или сальто на батуте. Ещё полтора года назад она мечтала купить корову и стать фермером. А в тот день она сказала, что хочет быть учителем. Девочки...какие вы большие стали.

Har du lyst på studioportretter? Ta kontakt med meg.Hvordan kunne jeg lot vær å ta et stemningsfullt bilde? Jeg kunne ikke :) og jeg tok. En veldig spontan foto:


#editorial #AmbitionModels #modell #jenter #portrett #studio

© by Anna Schultz 2016 

Drammen | annaschultz.foto@com | telefon: 97706257