The colors of April


Jeg elsker å fotografere jenter mens de beveger seg. Det vil alltid være et øyeblikk som skaper en dynamikk i bildet. Jeg tar flere bilder på rad og ser etter små detaljer i hvert av dem. Håret, blikk, fjoråretsløv som glir opp med skjørtet. Slike små og til tider usynlige detaljer vil få meg til å velge dette bildet fremfor de andre. 🌸🌸🌸

Движение-жизнь 😊 Люблю снимать девочек в движении. Делаю несколько кадров и потом ищу на фотографиях тот момент, который сделает фото отличным от других - живым. Волосы и юбка словно развиваются на ветру, и прошлогодние листья скользят за подолом. Такие не всегда заметные детали сыграют для меня важное значение в выборе фотографии из серии. 🌸🌸🌸

👱🏻‍♀️ Sofie fra Ambition Models

#golden #modell #jenter #AmbitionModels #vår #portrett

© by Anna Schultz 2016 

Drammen | annaschultz.foto @ gmail.com | telefon: 97706257