top of page

L´été. Eller post om meg selv.

Jeg blir ikke lei av å gjenta at jeg synes verden rundt meg er bare vakker og menneskene jeg møter er like vakre. Jeg elsker magisk lys og farger. Verden er ikke svart-hvit.

De som kjenner meg som fotograf sier at jeg er trygg og behagelig å være rundt. Det er jeg glad for. Jeg er selv litt sky og forsiktig og jeg tror det hjelper meg å skape det utrykket i bilder som jeg liker å kaller tender, gentile og soft.

Jeg elsker blomster og liker å kalle naturen for mitt studio.

Jeg liker å se på solnedganger. Det er en ren magi når den siste solstrålen rører toppen av et fjell før den forsvinner. Jeg ville også likt soloppganger, men jeg ikke er noe særlig morgenfugl. :)


En gang i blandt kan jeg også stå foran kamera for å ta være på vakre øyeblikk som er rundt meg.

Det gir også en god forståelse av hvordan det er å være modell og hvordan det er å bevege seg foran kamera, for at fotografen kan fange de momentene som reflekterer det jeg føler der og da. Så klart det er viktig å være på samme bølgelengde med fotografen :)

Og det er vi med min beste Aleksandra som er med på alt det jeg finner på.Comments


bottom of page