Flere bilder fra barne- og familiefotograferinger finner du i bloggen min.
Tilbakemeldinger

Pakkepris:

Den lille pakken - fotografering og 5 digitale høyoppløselige bilder klare til forstørrelse - 2500 kr 

Den gode pakken - fotografering og 10 digitale høyoppløselige bilder klare til forstørrelse - 4500 kr 

Den spesielle pakken - fotografering og 20 digitale høyoppløselige bilder klare til forstørrelse - 6500 kr (bildene leveres også printet i str 13x18cm. Pakken inkluderer i tillegg minst 100 digitale bilder fra fotograferingen. De vil passe utmerket i et familiealbum).

Fotografering

Jeg liker å fotografere portretter i serier. Portretter som tilsammen blir til en liten historie og som tar være på små øyeblikkene som ellers glipper.

 

Fotograferingen skal være en koselig stund sammen. Jeg hører mer enn gjerne på deres ønsker og vi velger formen for fotografering sammen. Enten er det en tur ut i skogen for å plukke blomster eller tenne et bål og drikke varm kakao. Det kan være en tur med deres firbeinte bestevenn, eller spasering langs elvepromenaden i byen, eller kosestund på en lekeplass med ungene. Dere kan ha det gøy i akebakken eller på skøytebanen, sitte ved en peis på hytta eller treffe solnedgangen ved sjøen. 

Mulighetene er så mange men det viktigste av alt er de gode minnene som blir til bilde.


Siden jeg fotograferer kun i naturlig lys, vil lysforholdene være en av de viktigste kriteriene for en fotoshoot.
Jeg prøver å unngå å ta oppdrag på de delene av dagen når solen er på det sterkeste eller når det ikke er tilstrekkelige lysforhold.
Jeg elsker morgen- og kveldssolen og fargene den gir. Derfor planlegges de fleste fotoseansene mine morgen eller kveld.

Men det kan også være mye regn eller snøstorm, kraftig vind eller kulde. Hvis været ikke tillater å gå ut og ha det gøy på den planlagte datoen, flytter vi fotoshooten til en annen dag.

Hvis barna dine er i litt vanskelig humør den dagen, eller en sykdom kom i veien - alt kan skje - kan vi også utsette fotograferingen til en annen dag. :)

Jeg veileder gjerne i valget av antrekk for alle som skal fotograferes. Antrekket er en viktig komponent for at bildene skal oppleves som harmoniske.

Bestilling av fotografering er bindende og kun datoen kan endres. Som regel prisen for fotografering inngår i en pakkepris.

Du betaler depositum på 500kr ved bestilling for å sikre deg en dato. Uten innbetalt depositum reserverer jeg ikke dagen og datoen står åpent for at noen andre kan reservere den før deg. Ved avbestilling eller ingen oppmøte returneres ikke depositumet.

Bilder:

Ved bestilling av en fotografering hos meg samtykker du i at bildene blir redigert etter min personlig stil og i fargekontraster som får bildene til å se harmonisk ut. Men siden du er her og vurderer å ha meg som din fotograf, da har min portefolio nok falt i smak. :)

Du får digitale høyoppløselige bildefiler. Du skal ikke redigere eller endre på bildene. Jeg beholder opphavsretten.

Bildene skal kunne brukes av meg til min markedsføring.

Full konfidensialitet av bildene må avtales på forhånd.

Jeg leverer to digitale filer pr bilde: en høyoppløselig bildefil og en fil som er klar for bruk i sosiale medier og internett

Jeg leverer ikke bilder i raw-format.

Bildene i svarthvit leveres etter avtale og uten ekstra kostnad i alle pakkene.

Faktura for bilder sendes etter at dere har sett på bildene og har bestemt dere for hvor mange bilder dere skal ha.

Leveringstid av ferdig redigerte digitale bildefiler er 2-3 uker. Den største pakken har litt lenger leveransetid ca 3-4 uker.

Hvis dere trenger hjelp med å bestille papirkopier, forstørrelser eller album hjelper jeg gjerne til.
 

Fin opplevelse?

Har du hatt en positiv opplevelse hos meg og gjerne vil komme tilbake ved en annen anledning? Da blir jeg kjempeglad og du får en rabatt på din neste fotografering. :) Jeg setter stor pris på at du stoler på meg og jeg vil med stor glede fange mange av deres øyeblikk som blir til gode minner og fine bilder. ❤❤❤

Bruk kontaktskjema under hvis du har noen spørsmål eller ønsker å bestille en fotografering. 

© by Anna Schultz 2016 

Drammen | annaschultz.foto@com | telefon: 97706257