top of page

Mommy's little sunshine


Jeg fotograferte denne søte livsglade jenta i fjor sommer. Vi tok en koselig og morsom tur ut for å se på fine blomster. Så mange gode varme smil har jeg fått da. De ga meg så mye energi og jeg ble i kjempe godt humør lenge etter på. ❤️

Я фотографировала этот комочек радости прошлым летом. Тогда мы с ней пошли на прогулку посмотреть на цветочки. Сколько задорных улыбок досталось мне в тот день... тепло от них грело еще много дней потом. ❤️

Men jeg blir ikke lei å gjenta - hvilke bilder er de beste bildene i barnealbumet ditt? Jo, det er de bildene der du sitter på fanget hos pappaen din, eller der du får en god klem fra mammaen din. Det er disse bildene som er verdt mer for deg nå.

Я никогда не устану повторять. Какие фотографии в вашем детском альбоме самые любимые? Да, те, на которых вы сидите на коленях у папы, или те, на которых мама обнимает вас крепко крепко. Эти фотографии имеют для вас больше значения, чем многие другие.

Det har gått et halvt år siden forrige fotografering og nå er det vinter.

Så bestemte mammaen hennes at hun også vil være med på bildene. Disse gode jentene tok meg med på en liten tur ut i en park, slik at jeg skulle hjelpe dem å ta være på de små minnene deres den dagen. Jeg var kjempe glad for den muligheten. Fordi det ikke finnes koseligere bilder enn de bildene der vi er sammen med foreldrene våre.

Прошло пол года и вот уже зима. Мама Алисы пригласила меня на прогулку в парк, чтобы я помогла сохранить в памяти маленькие и теплые моменты их дня. И я этому очень рада, потому что нет теплее фотографий, чем фотографии где мы вместе со своими родителями.

Og etter at frosten satt fargen på kinnene våre, gikk vi inn på en kafe for å varme oss og drikke litt kakao :) А когда наши щечки покраснели от мороза, мы пошли пограеться в кафе горячим какао :)

Har du lyst på en lignende fotografering? Ta kontakt med meg :)

bottom of page