top of page

An awesome trio


Jeg har vært heldig med mine kunder i år. 😍 I januar hadde jeg et ønske å ta portretter av jenter med deres hester i løpet av dette året. Jeg har alltid vært fasinert av disse grasiøse dyr.

Møt en flott trio - Martine, Freddy og Pascual.

Jeg må si at hver gang jeg planlegger å ta portretter med hester lurer jeg på hva slags utfordringer blir denne gangen. I løpet av sommeren har jeg lært at å fotografere en hest er mer krevende enn å fotografere et barn 😉 Noen liker å posere, noen liker ikke nærkontakt, noen er utålmodige og vil helst avslutte seansen allerede etter den første kamera klikken, noen er alltid sultne og prøver å spise alt som ikke skal spises 🙈, noen er bekymret over mange fremmede lyder og ikke skjønner hvorfor de har blitt dratt med på en slik affære. Men gøy er det! 😊😍

bottom of page