top of page

What to wear for the winter photoshoot?


Jeg har skrevet denne posten i fjor og nå er det på tide å gjenta den, for nå kommer vinteren. 😊 ❄️

En myk og romantisk stemning er det jeg elsker å se i bildene mine.

Du ser portretter av jenter i vakre romantiske kjoler i min portfolio.

Men det er ikke behov for noen kjoler for å få et vakkert, mykt og romantisk portrett. Spesielt om vinteren når det er kaldt ute og snøen skaper en rolig bakgrunn.


Stemningen på bildene blir påvirket av farger. Å velge de riktige fargene er en viktig del i forberedelsene hvis du vurderer en vinterfotografering.


Her vil jeg prøve å gi deg noen tips om hvordan du kan forberede deg til en vinterfotoshoot:

1. Du og barna dine bør være varme! Du må bruke ullundertøy. Det vil bidra til å holde dere varme og føle dere komfortable!

2. Fargene. De mest passende fargene er pastell og lyse: hvit, grå, blå, beige, rosa.

Bare blad i bildene:

Du kan også legge til en skarp farge for å ha en aksent til den valgte stilen. For eksempel en rød farge:


3. Teksturer. Ideell for vinterfotografering er kåper, pels, både naturlige og kunstige, parka, varme ullgensere med stor strikk. Strikket tilbehør som skjerf, luer og votter ser bra ut! Dunjakker og flerfarget vintertøy er minst egnet.

Bla i bilder:

☝🏻

Først anbefaler jeg deg å se gjennom alt yttertøy som du har. Deretter bestemmer du hva du kan ha på deg og om du trenger å se etter noe mer (kanskje en venn av deg har en genser o.l. som du kan låne for en photoshoot). Og så velger du tilbehør.

☝🏻

Jo flere personer er det med på fotograferingen, jo vanskeligere er det å sette sammen et stilig antrekk for hele familien. Men alt er mulig. Alt du trenger er tid og lyst! Og bildene dine vil bli harmoniske og vakre! ❤️


bottom of page