top of page

Et stykke kunst


Jeg legger veldig stor vekt på resultatet i arbeidet mitt.

Når du bestiller en fotogrfering med meg, ønsker jeg at du får bildene som du får lyst å forstørre og henge på veggen din som et stykke kunst.

Mye ligger i selve forberedelsen.

Vi velger nøye et antrekk - fargesammensetning, type stoff: tungt/lett og luftig, tilbehør.

Vi velger sammen hvor fotograferingen skal være og hvilken atmofære vil lokasjonen gi på bildene.

Men det aller viktigste er å planlegge fotograferingen til riktig tid. Her tenker jeg på lyset. Jeg kan dra opptil flere ganger til lokasjonen for å sjekke lyset hvordan det blir på det planlagte tidspunktet og ta testbilder av lokasjonen. Altså en fotografering med meg handler ikke bare å ta med kamera og møte opp til avtalt tid.

Jeg er inni prosessen helt fra du kontakter meg og til du får flotte bilder.

Vakre Maria fotografert i en blomstrende hage.


bottom of page